Landclub Ruinen, de nieuwe Drenthe Camping in Ruinen

landclub470

Met trots presenteren wij een nieuwe Drenthe Camping: Landclub Ruinen gelegen in midden Drenthe. Landclub Ruinen is een sfeervolle camping waar u kunt kamperen, maar ook een safaritent of lodge kunt huren, midden in het National Park van Drenthe. De faciliteiten zijn uitstekend te noemen, met een nieuw overdekt zwembad met wellness corner, speelfaciliteiten en nieuw sanitair ontbreekt het u aan niets.

Luxe kamperen

De kampeerplaatsen op Landclub Ruinen zijn zeer ruim aangelegd. Op de zonnige kampeervelden is altijd een speeltoestel aanwezig voor de kinderen. Zo kunt u een oogje in het zeil houden terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn.

De kampeerplaatsen beschikken over 6 ampère electra en de luxe comfortplaatsen hebben daarnaast nog een eigen watertappunt, en TV-aansluiting.

Huur een luxe safaritent of cottage

Houdt u van gemak en comfort? Huur dan een luxe safaritent of cottage. De accommodaties zijn volledig en comfortabel ingericht. U bent van alle gemakken voorzien en veelal hebben de accommodaties ook een overdekt terras. Ervaar het kampeergevoel vanuit uw accommodatie en geniet van de omgeving en de vele faciliteiten op Landclub Ruinen.

Overdekt zwembad met waterglijbaan

Het overdekte en stijlvolle zwembad staat garant voor veel speelplezier. Het recreatiebad heeft een waterglijbaan voor de hele familie. Daarnaast is er een apart peuterbad voor de allerkleinsten. Bij mooi weer gaan de glaspuien open en bent u toch een beetje buiten.
Even echt helemaal ontspannen? Breng dan een bezoek aan de wellnesscorner.

Veel speelplezier!

De kinderen hoeven zich absoluut niet te vervelen. Landclub Ruinen beschikt over een binnenspeeltuin voor de kinderen tot 8 jaar, diverse speeltoestellen, een springkussen, mini-golf, jeu de boules baan, een recreatieruime en een kinderboerderij. In de zomer is er een recreatieteam aanwezig die vele activiteiten organiseert voor jong en oud.

Geniet van de prachtige omgeving

Genieten van rust, stilte en het dorpsleven in Drenthe worden afgewisseld met een evenementen bezoek, exposities, markten, attractieparken en andere bezienswaardigheden. U zit zo in het dierenpark van Emmen, bij de natuurparken de weerribben en wieden of in Giethoorn voor een fluisterboottochtje.

Meer informatie

Bekijk de campingpagina van Landclub Ruinen voor meer informatie.

Terug naar nieuwsoverzicht

 

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek onze kampeermogelijkheden