speeltuin470

Wilt u er tijdens de herfstvakantie graag even tussenuit maar heeft u nog geen leuke bestemming gevonden? Neem dan eens een kijkje bij een van de Drenthe Campings! Van gezellige familiecampings tot rustige natuurcampings, door het brede aanbod is er altijd wel een camping dat bij u past. Wilt u liever een accommodatie huren, ook dan zijn wij u graag van dienst. Wat dacht u van een luxe landhuis midden in de bossen? Of een design vakantiehuis compleet met sauna en jacuzzi, of toch liever een knusse boswachtershut? U kunt al een accommodatie huren in de herfstvakantie vanaf € 230,- per week!

Op vakantie met de kinderen

Voor kinderen is de herfstvakantie de eerste periode van rust na de drukke start van het nieuwe schoolseizoen. Dit is dan ook het perfecte moment om op vakantie te gaan. Zo kunnen uw kinderen weer even ontspannen en heeft u als gezin weer de tijd om bij te praten.

Om de vakantie voor uw kinderen helemaal leuk te maken, raden wij u een familiecamping aan. Hier vindt u vaak mooie speeltuinen en een heerlijk (verwarmd of binnen-) zwembad. Op sommige campings is er ook in de herfstvakantie een recreatieteam aanwezig. Deze organiseert regelmatig leuke spelletjes, quizavonden en sportieve activiteiten.

Eropuit in Drenthe

Rondom de Drenthe Campings is veel te beleven. Er zijn bijvoorbeeld een aantal leuke (overdekte) speeltuinen, pretparken en dierentuinen te vinden in Drenthe. Ook wat betreft musea en historische gebouwen heeft u meer dan genoeg keus.

Vraag bij de receptie van de camping na welke leuke uitstapjes er allemaal te maken zijn. Zij vertellen u er graag meer over en kunnen u ook tips geven over een eventuele korting.

Keuze uit vele Drenthe Campings

U heeft de keuze uit een aantal top campings! Of u nu van luxe, back to basic of extra veel gezelligheid houdt, de Drenthe Campings bieden u het. Wat dacht u van een camping met overdekt zwembad? Of een heerlijk restaurant op de camping met als groot voordeel dat u niet meer hoeft te koken? Maak gebruik van onze campingkiezer om te kijken welke camping volledig aansluit op uw wensen.

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek onze kampeermogelijkheden